Auto slopen

AUTO SLOPEN IS HET WERK VOOR SLOOPAUTOSERVICE NEDERLAND

Auto slopen en demonteren is het werk van Sloopautoservice Nederland. Wilt u een auto laten slopen? Dan zijn wij uw aangewezen partner om u hier bij van dienst te zijn.

Neem contact met ons op via de sloophelplijn 06 – 43 96 11 24 of laat u door ons terug bellen via de BEL ME TERUG service. In alle gevallen hebt u alle autopapieren nodig.

Of krijgt u liever een aanbod via onze website? Dan vult u het e-mailformulier in met de gegevens van uw autopapieren. Aangevuld met uw persoonlijke gegevens. Zo snel als mogelijk krijgt u dan van ons een reactie met een aanbod.

AUTO SLOPEN VIA SLOOPAUTOSERVICE NEDERLAND

Bij de beoordeling en waardering van automobielen hanteren wij vier klassen.

  • Sloopauto: de laatste fase, demontage van goede onderdelen voor hergebruik.
  • Sloop en strippen van motor en aandrijving en verder technische uitrusting en interieur. Restwaarde recycling vooral in chassis en carrosserie en waardevolle metalen.
  • ARN, Auto Recycling Nederland exploiteert een hypermodern complex
  • Schadeauto: indien de reparatie een verantwoorde investering is, zoeken wij jonge wagens van gangbare merken, met een snelle omloop in de handel.
  • Erkende bedrijven bij de BOVAG en de FOCWA aangesloten garanderen kwaliteit.
  • Tweedehands auto: nette jonge wagens met APK hebben altijd onze interesse.
  •  Exportauto: wij exporteren automobielen wereldwijd, en vragen voor specifieke markten misschien uw auto wel. Japanners voor West-Afrika en Duitsers voor Oost-Europa.

Bel nu voor informatie via de sloophulplijn 06 – 43 96 11 24 of via BEL ME TERUG service.

Besluit aan de hand van advies en richtprijs de auto via ons te verkopen? Dan kunt u meteen aan afspraak maken voor de overdracht en afhandeling van de deal.

AUTO SLOPEN EN VERKOPEN VIA SLOOPAUTOSERVICE NEDERLAND

Onze buitendienst zal de auto op het afgesproken tijdstip bij u voor de deur ophalen.

Belangrijk is dat u alle autodocumenten compleet hebt en beide kentekenplaten. Gaat u akkoord met de prijs, dan krijgt meteen betaald. Met rekening en gratis RDW vrijwaringsbewijs. Wilt u zeker zijn bij sloop, dan wordt afgestempeld met ‘VERNIETIGD’

Het voertuig is nu uitgeschreven uit het kentekenregister Rijksdienst en Wegverkeer.

Uw plicht wegenbelasting en autoverzekering en APK-keuring zijn nu stopgezet.

Alleen een erkend sloop- en demontagebedrijf kan deze transactie met u afsluiten.

De RDW en de beoordelende brancheorganisatie kent een certificaat toe op basis van een aantal criteria. Vaktechnische scholing van de medewerkers en de technische inrichting van de demontage en sloopwerkplaats. Richtlijn is de strenge milieuwetgeving die natuur en milieu moet sparen. Een verstandige keuze om uw auto aan Sloopautoservice Nederland toe te vertrouwen.

Neem contact met ons op via de infodesk 06 – 43 96 11 24, of BEL ME TERUG dienst