Auto’s gevraagd

Heeft u een auto staan die defect is en klaar voor de sloop waar u zelf niets meer mee doet? Wij adverteren veel op internet. De reden daarvan is dat we de mensen met een kapotte auto de gelegenheid willen geven om tijdens het zoeken op internet ons bedrijf te vinden. Het was tot voorheen niet mogelijk om een site te vinden van een bedrijf waar u uw oude vertrouwde wagen naar toe kon brengen of waardoor u uw sloopwagen kon laten ophalen. U kon vroeger alleen uw sloopauto laten ophalen door een bedrijf met vermelding in de Goudengids.

Auto’s gevraagd voor export!

Export auto gevraagdDe Goudengids is verleden tijd. Het is daarom lastig om daar een auto opkoper te vinden gericht op export. Tegenwoordig zoeken alle mensen via internet naar een auto-exporteur en dit met groot succes. Daarom hebben wij onze site voorzien van andere belangrijke informatie die gerelateerd is aan het ophalen van sloopauto’s voor export. In onze advertenties staat vaak de tekst: sloopauto’s gevraagd of sloopauto’s te koop gevraagd. Heeft u een sloopauto te koop dan kunt zeven dagen per week en vierentwintig uur per dag ons bellen. Wij halen uw sloopauto namelijk graag bij u op. Waarom kiest u voor ons?

  • Wij zijn snel met het ophalen van de gevraagde auto’s
  • Wij zijn betrouwbaar
  • 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar
  • Contante betaling voor uw export auto

Meer over sloopauto’s gevraagd

Als u een auto heeft staan die naar de sloop moet, dan hoeft u deze niet langer te laten staan. U kunt ruimte maken alleen al door ons te bellen. Wij kunnen er dan voor zorgen dat uw sloopauto snel op wordt gehaald en dan krijgt u daar een leuke vergoeding voor, direct contant. Bent u ook benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Dan raden wij u aan dat u contact met ons opneemt. U kunt bellen voor een afspraak met 06 – 43 96 11 24. U geeft aan wanneer wij u van dienst kunnen zijn en dan zullen wij er zijn, 24 uur per dag en 7 dagen in de week! Uw sloopauto verkopen is vanaf nu onze zorg en daar doen wij graag veel voor. Als u ons belt, nemen wij alle zorgen van u over en u kunt altijd reageren op onze oproepjes van auto’s gevraagd, wij zijn namelijk altijd op zoek!

06 – 43 96 11 24