Sloopauto Groningen

Volkswagen sloopauto GroningenSloopauto Groningen Bergingsdienst koopt niet alleen autowrakken, sloopwagens, barrels en/of kapotte auto’s op, maar ook schadeauto’s. Een sloopauto is een oude auto waarvan bijvoorbeeld de reparatiekosten hoger zijn dan de dagwaarde. Een schadeauto is een auto waarvan de reparatiekosten, cq herstelkosten lager zijn dan de dagwaarde van de auto. Het bouwjaar van de auto is bijvoorbeeld vanaf 2000 tot 2013. Voor een auto met een defecte motor ontvangt u ook altijd een reëel bedrag.

Binnen 5 uur uw sloopauto laten ophalen

Een defecte auto met of zonder apk kunt u tegenwoordig eenvoudig via internet verkopen. Een sloopauto in de provincie Groningen wordt binnen vijf uur opgehaald. Een schade auto wordt eerst op locatie door een schadeauto expert bekeken. De schade auto expert zal na taxatie u de restwaarde van de auto met toelichting doen toekomen. Wanneer u akkoord gaat met het bedrag dan maken wij een afspraak met u om de auto te laten ophalen.

Sloperijen Groningen Ophaal Dienst koopt ook alle sloopauto’s, schadeauto’s, defecte auto’s, wrakken en tweedehands auto’s op in: Groningen, Uithuizen, Winsum, Bedum, Appingedam, Delfzijl, Slochteren, Ten Boer, Harkstede, Westerbroek, Hoogkerk, Eelderwolde, Leegkerk, Dorkwerd, Oranjewijk etc etc.

Auto ophaal bedrijf Groningen is een gezonde onderneming die zeven dagen per week haar klanten te woord staat en ondersteunt. Wij halen alle sloopauto’s en schadeauto’s op in geheel Noord Holland. Het maakt ons niet uit of de auto geen motor, banden ramen, deuren, wielen of vloeistoffen heeft. De staat van de auto heeft dus geen invloed op het service gericht verwijder, afvoeren en/of ophalen van het motorrijtuig.

Sloopauto opkoop bedrijf Groningen geeft ook een goede vergoeding voor niet meer goed functionerende motorrijtuigen. De vergoeding is afhankelijk van bijvoorbeeld het merk of bouwjaar van een auto. Voor een Mercedes, Audi, Volkswagen, Toyota, Mazda kunnen wij een hogere vergoeding geven. Heeft u een auto vanaf 2001 dan ontvangt u een hoger bedrag dan voor een auto uit 1990.

Natuurlijk kunt u bijvoorbeeld ook uw goede Peugeot , Citroen, Saab, Iveco, Fiat, Seat, Nissan, Suzuki, Alfa Romeo, Chevrolet, etc bij ons inleveren.

Bel ons op voor het maken van een afspraak!

06 43 96 11 24