Klanten

Reacties en ervaringen van klanten op onze sloopwagen inkoop
Na het ongeluk was het was al snel duidelijk dat onze wagen naar de autosloop moest. We hebben op google gezocht naar een bedrijf die ervoor zorgt dat onze sloopauto wordt opgehaald en kwamen direct in contact. We hebben direct een afspraak gemaakt om de auto te laten ophalen.

Frank de Vries – Utrecht

Onze garage vertelde dat er niks anders opzat dan de auto naar de sloop te laten brengen. Hij vertelde over deze service en de keuze was toen snel gemaakt, we wonen in Vuren en daar heb je geen sloopbedrijf.

H van A – Vuren

Het auto slopen gebeurt tegenwoordig op een verantwoorde manier vertelde ze me. Veel materialen uit sloopwagens worden gerecycled door bedrijven die daar in gespecialiseerd zijn. Het sloopbedrijf maakt dus niet meer een klein pakketje metaal zoals vroeger gebeurde.

Anoniem

Sloopwagens zijn niet alleen onprettig om naar te kijken, sloopauto’s zijn ook auto’s waarvan de onderdelen nog kunnen worden hergebruikt. Het is goed dat hier alle automerken kunnen worden ingeleverd.

Kees uit Arnhem

Na het contact opnemen met de telefonist werd ons al snel duidelijk dat zij belangstelling hebben voor alle automerken. Onze oude Citroen is helaas de volgende dag naar de autosloop gegaan. Het idee dat de auto gedemonteerd en gerecycled gaat worden geeft ons toch nog een beetje een prettige gedachte.

Annette – Kerkdiel