Auto verkopen zonder keuring

Sloopauto verkopen

Verkoop uw sloopauto zonder keuring

Bent u in het bezit van een oude auto die rijp is voor de sloop omdat deze niet meer door de APK keuring is gekomen? Verkoop die sloopauto dan nu meteen aan Sloopautoservice Nederland.

Bel nu de infolijn 06 – 43 96 11 24  of wij bellen u terug via de BEL ME TERUG dienst.

Wij maken het u extra gemakkelijk door u een e-mail formulier aan te bieden op onze website. Vul nu de gegevens in van uw automobiel aan de hand van de officiële autopapieren. Met Deel I en II en het overschrijvingsbewijs die alledrie in uw bezit moeten zijn. Noteer ook meteen uw persoonlijke gegevens zodat wij uw wagen zo snel mogelijk kunnen beoordelen. Vervolgens neemt een van onze medewerkers telefonisch contact met u op. In een gesprek inventariseren we samen met u de staat waar de auto in verkeerd. Tevens is het APK keuringsrapport met de eventuele gebreken en aandachtspunten van doorslaggevende betekenis. Op deze manier is een objectieve waardebepaling van de sloopauto mogelijk. Tenslotte kunnen we ook een afspraak met u maken wanneer u de auto aan Sloopautoservice Nederland wilt verkopen.

AUTO ZONDER APK KEURING VERKOPEN

Bij de inkoop van voertuigen hanteren wij een viertal kwaliteits criteria, zelfs zonder APK.

Valt uw auto in een van de vier beschreven groepen? Bel ons dan op voor directe verkoop.

  • sloopauto: gezien de staat waarin het voertuig zich bevindt, en het keuringsrapport, is deze wagen rijp voor de sloop of demontage. Na het verwijderen van de vloeistoffen, zal de wagen grotendeels worden gestript van het interieur en ander losse onderdelen. Onbeschadigde waardevolle onderdelen worden in stock genomen voor hergebruik. Edele metalen, staal en ijzer, en sommige kunststoffen zijn geschikt voor recycling.
  • schadeauto: is uw auto na een ongeval zo beschadigd dat u er liever van af ziet om deze zelf te laten repareren? Verkoop uw wagen nu aan Sloopautoservice Nederland. Na een fikse opknapbeurt bij een erkend herstelbedrijf brengen wij de personenwagen weer op de markt.
  • tweedehands auto: betreft het in dit geval een redelijk jonge occasion? Zit die net voor de APK keuring? Dan zijn wij genegen na gedegen schatting van kwaliteit en bepaling van waarde tot aankoop over te gaan voor een gangbare verkoopprijs.
  • exportauto: diverse Duitse en Japanse merken zijn gewild in Afrika en Oost Europa!

AUTO VERKOPEN AAN SLOOPAUTOSERVICE NEDERLAND

Indien u hebt besloten de auto definitief aan ons te verkopen, halen wij de auto op het door u gewenste moment op. De bestuurder van de takelwagen zal samen met u de waardebepaling en richtprijs bevestigen in uw verkoopprijs. Dit bedrag krijgt u meteen uitgekeerd. Tevens krijgt u een ter plekke opgesteld RDW vrijwaringsbewijs. Wilt u zeker zijn van sloop? Dan stempelen we dit bewijs af met: ‘VERNIETIGD‘

Neem contact met ons op via de infodesk 06 – 43 96 11 24, of BEL ME TERUG dienst