Schadeauto verkopen en de restwaarde contact ontvangen

Wilt u graag uw schadeauto verkopen? Meldt u zich bij ons aan. Ons bedrijf kan u namelijk van dienst zijn bij het regelen met betrekking tot de verkoop van uw schadeauto. Schadeauto’s verkopen verloopt anders dan het verkopen van een sloopauto.

Verschil schadeauto en sloopauto

Schadeauto taxatieEen schadeauto heeft vaak een hogere restwaarde dan een sloopauto. Wanneer wij samen met u alle nodige informatie van de schadeauto hebben doorgenomen en alle aanwezige mankementen hebben genoteerd dan ontvangen wij ook graag, indien aanwezig, de foto’s van de beschadigde auto. U kunt deze foto’s uploaden en naar ons sturen (via e-mail bijvoorbeeld). Een schadeauto expert zal dan met u een afspraak maken om de schadeauto op te halen of de schadeauto te taxeren op alle aanwezige schades.

Voordelen schadeauto verkopen

Het aanbieden van een schadeauto gaat op een andere manier dan het aanbieden van een sloopauto. Wij zijn  gespecialiseerd in het opkopen van alle schadeauto’s in heel Nederland.

  • U kunt direct een afspraak met ons maken.
  • Wij halen uw nog rijdende of afgekeurde schadeauto direct op.
  • De bedrijven die de auto’s ophalen en demonteren voldoen aan alle gestelde normen en bezitten de nodige vergunningen.

Spreekt dit u aan en wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot uw schadeauto? Dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen.

Meer informatie over het verkopen van uw schadeauto

Als u vragen heeft over het verkopen van uw schadeauto of u wenst meer informatie hoe wij te werk gaan dan kunt u altijd bellen met sloopauto Amsterdam, sloopauto Leeuwarden of sloopauto Groningen. Wij halen uw schadeauto namelijk graag bij u op en geven u graag meer informatie over onze werkwijze. Wilt u direct uw schadeauto verkopen? Belt u ons dan direct, want dan krijgt u gegarandeerd de beste prijs! U weet nu waar u moet zijn als u een schadeauto heeft die u wilt verkopen!

Bel ons op voor het maken van een afspraak en wij zijn u snel en graag van dienst!