Uw bus verkopen ? Onze Bus Inkoop Dienst informeert u over de mogelijkheden!

Bus Inkoop Dienst Nederland koopt alle bussen op van particulieren en bedrijven. Wij zijn een nationaal georiënteerd bedrijf en kunnen daarom in alle plaatsen van Nederland onze diensten aanbieden en mensen begeleiden met het verkopen van een bus. Het maakt ons daarom niet uit of uw bus in Roosendaal staat of dat uw bus voor sloopauto Amsterdam geschikt is. Wij komen iedere dag in alle plaatsen van Nederland.

Diverse merken bussen verkopen

Mercedes Benz sprinter bus verkopenEen Mercedes bus heeft vaak de hoogste restwaarde. Ook bussen van de merken Toyota, Hyundai, Renault, Nissan, Citroen, Masda, Peugeot, Volkswagen etc. hebben nog een voldoende financieel belang om verkocht te worden. Een bus met schade of een bus zonder APK kunt u ook aan ons aanbieden. Uw oude bus zonder APK kan misschien nog verkocht worden aan bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in het verkopen van bussen aan bedrijven in Afrika. Uw bus kan daarom nog een tweede leven krijgen in een land in ontwikkeling. Wij zijn daarom altijd op zoek naar mensen die hun bus willen verkopen want wij kunnen daar wel iets mee doen. Heeft u een bus staan en wilt u er ons en wij daarna anderen blij mee maken? Dan hopen wij snel van u te horen. Waarom?

  • Wij kunnen u een leuke vergoeding geven, contant
  • Wij maken anderen blij met uw bus

Bus verkopen? Wij zijn er voor u

Wij hebben een Bus Inkoop Dienst en zij kan u 24 uur per dag en 7 dagen in de week informeren over de mogelijkheden van uw bus. Een bus verkopen zonder APK dat kan bij ons. Laat u zich daarom nu informeren en belt u ons voor een afspraak. Onze klantenservice is u graag van dienst en dan kan de verkoop van de bus vandaag nog geregeld zijn. Uw oude bus kan nog zoveel betekenen in ontwikkelingslanden, gunt u uw bus ook een tweede leven? Dan horen wij graag van u.

06 – 43 96 11 24