Sloopauto Leeuwarden

sloopauto leeuwardenSloopauto Leeuwarden Ophaaldienst is ook de Sloperijen Friesland Ophaalbedrijf en haalt sloopauto’s op in oa: Leeuwarden, Sneek, Makkum, Bolsward, Joure, Akkeum, Harlingen, Franeker, Berlikum, Drachten, Oosterwolde, Gorredijk, Dokkum, Buitenpost, Goutum, Grou, Oosterend, Workum enzovoort…

Sloopauto Leeuwarden Bergingsdienst koopt niet alleen autowrakken, sloopwagens, barrels en/of kapotte auto’s op, maar ook schadeauto’s. Een sloopauto is een oude auto waarvan bijvoorbeeld de reparatiekosten hoger zijn dan de dagwaarde. Een schadeauto is een auto waarvan de reparatiekosten, cq herstelkosten lager zijn dan de dagwaarde van de auto. Het bouwjaar van de auto is bijvoorbeeld vanaf 2000 tot 2013. Voor een auto met een defecte motor ontvangt u ook altijd een reeel bedrag.

Ophaal Bedrijf Leeuwarden

Sloopauto Leeuwarden Ophaal Bedrijf is een gezonde onderneming die zeven dagen per week haar klanten te woord staat en ondersteunt. Wij halen alle sloopauto’s en schadeauto’s op in geheel Noord Holland. Het maakt ons niet uit of de auto geen motor, banden ramen, deuren, wielen of vloeistoffen heeft. De staat van de auto heeft dus geen invloed op het service gericht verwijder, afvoeren en/of ophalen van het motorrijtuig.

De opkoop van uw sloopauto

Sloopauto Leeuwarden opkoop bedrijf geeft ook een goede vergoeding voor niet meer goed functionerende motorrijtuigen. De vergoeding is afhankelijk van bijvoorbeeld het merk of bouwjaar van een auto. Voor een Mercedes, audi, volkswagen, Toyota, Masda kunnen wij een hogere vergoeding geven. Heeft u een auto vanaf 2001 dan ontvangt u een hoger bedrag dan voor een auto uit 1990.

Natuurlijk kunt u ook uw peugeot , citroen, saab Iveco, fiat, seat, nissan, suzuki, alfa romeo, chervolette, etc bij ons inleveren.