Sloopauto Amsterdam

Auto op ringweg A2 AmsterdamSloopauto Amsterdam is het hoofdstedelijke autosloop- en demontagebedrijf! Wij kunnen bogen op jarenlange ervaring op basis van onze gedegen vakopleiding. Hebt u een sloopauto, na een ongeluk door de verzekering afgeschreven als total loss? Of is uw trouwe vierwieler niet meer door de APK-keuring gekomen vanwege te veel gebreken? Dus hebt u veel te hoge reparatiekosten in vergelijking met de dagwaarde van uw wagen!

Bel ons dan nu op mobiel 06 – 43 96 11 24 voor een verkoopgesprek van uw personenwagen.

Onze medewerker inkoop kan u aan de hand van de gegevens RDW-registratie op uw kentekenbewijs, en uw persoonlijke informatie een geldelijk aanbod en advies geven.

U kunt ook gebruik maken van de BEL ME TERUG SERVICE of vul het e-mailformulier in en voeg een paar digitale foto’s bij ter beoordeling. U krijgt snel een reply mail met een bod.

Komt u meteen tot een verkoopdeal van uw auto met Sloopauto Amsterdam, dan maken wij samen met u een afspraak voor onze Buitendienst.  U bepaalt waar en wanneer wij op sloopauto ophalen.

De chauffeur van de takelwagen is tevens schadeexpert. Hij bepaalt met u de definitieve prijs.

Deze wordt op factuur gesteld en contant uitbetaald. Tevens ontvangt u het ter plekke uitgeschreven wettelijk verplichte RDW-vrijwaringsbewijs gratis op de koop toe. De chauffeur neemt het volledige kentekenbewijs in, inclusief het overschrijvingsbewijs, en de beide kentekenplaten.

Uw probleem is nu onze zorg geworden om de auto op verantwoorde wijze te recyclen.

Intern MEMO – RDW, STIBA, ARN. – Per 1 januari 2014 heeft de Rijksdienst voor Wegverkeer  wijzigingen doorgevoerd wat betreft de registratie kentekenbewijzen en de verwerking ervan.

1 – Per 1 januari 2014 is de kentekencard, ter grootte van bankpas/creditcard ingevoerd.

Op de pas staan de vertrouwde gegevens, die identiek ‘antifraude’ in de chip zijn opgeslagen.

2 – De Online Registratie Auto Demontage (ORAD) applicatie op de bedrijfscomputer.

Via de ORAD kan de, RDW-bevoegde, medewerker met uw nieuwe kentekencard of uw oude papieren kentekenbewijs, online de wijzigingen van uw auto in de registratie van het RDW-kentekenregister doorvoeren. Bij verkoop zal het motorvoertuig automatisch aan de bedrijfsvoorraad worden toegevoegd met het kenmerk: ‘gesloopt.‘   U levert met uw auto de autopapieren in en de beide kentekenplaten die worden vernietigd. Uw kentekencard wordt doorgeknipt en u krijgt op een blanco a4 uw RDW-vrijwaringsbewijs geprint.

BEL NU SLOOPAUTO AMSTERDAM – MOBIEL 06 – 43 96 11 24 VOOR INFORMATIE ALS UW AUTO IN EEN DER VOLGENDE CATEGORIEËN VALT!

Personenvoertuigen

1 – Is uw motorvoertuig technisch afgeschreven vanwege een autoongeval of APK afgekeurd?

Een zware schadeauto, autowrak, total loss, dus sloopauto brengt altijd nog de dagwaarde voor het oud ijzer op. En u bent verzekerd van milieuverantwoorde recycling door de ARN-fabriek.

2 – Lichte schadeauto’s en occasions: deze kunnen na economisch verantwoord herstel en RDW-keuring, of een grote beurt en APK-keuring weer bij de handelsvoorraad worden gevoegd.

Goederentransport en Heavy Duty Four Wheel Drives en Pick Up Trucks

3 – Bestelbusjes. De VW-bus en de FORD-Transit hebben wereldwijd geschiedenis geschreven in het gebruik bij het midden- en kleinbedrijf. De vele uitvoeringen, in combinatie met personencabine en laadbak, maken deze ‘werkpaarden’ tot breed inzetbare bedrijfswagens, zelfs vakantiebusjes.

4 – Lichte vrachtwagens, bestuurbaar met rijbewijs B/E, zijn interessant voor transport van goederen met veel volume, die niet te zwaar zijn. Logistiek Nederland bevoorraad ons land met deze wagens.

5 – Voor het zware werk off the road zijn de four wheel drives / 4.4 pick up trucks ideaal. Dit blijven veelgevraagde krachtpatsers voor het gebruik op het platteland. Voor de paardentrailer bijvoorbeeld.

Exportauto’s

6 – Nederlandse exportkwaliteit staat wereldwijd goed aangeschreven. Via ons wereldwijde netwerk van agenten zijn wij precies op de hoogte wat betreft vraag en aanbod van de internationale markt.

Bel ons gerust voor een gesprek met een medewerker voor informatie en advies.

Sloopauto Amsterdam 06 – 43 96 11 24 of gebruik  de BEL ME TERUG SERVICE