Wagen verkopen zonder keuring

Is uw wagen niet meer door de APK keuring gekomen? Is de auto te oud, het APK keuringsrapport omvangrijk en zijn de gebreken te kostbaar voor reparatie? Dan koopt Sloopautoservice Nederland uw sloopwagen op. Neem contact op met onze infodesk via 06 – 43 96 11 24 of via onze BEL ME DIRECT TERUG dienst. Onze medewerkers zijn geschoold en ervaren in het vak. Zij kunnen u in een telefoongesprek informatie en advies geven over de eventuele richtprijs bij verkoop van uw wagen. U kunt de wagen ook ter beoordeling aanbieden via ons e-mail formulier. Aan de hand van de autopapieren vult u de vragenlijst in. Aangevuld met uw persoonlijke gegevens. U krijgt zo snel mogelijk een zakelijke reactie, met waardebepaling en richtprijs bij verkoop van de wagen aan Sloopautoservice Nederland.

WAGEN ZONDER KEURING APK VERKOPEN

Ook bij de verkoop van een wagen zonder APK keuring hanteren wij vier groepen.

Bel ons op 06 – 43 96 11 24 om van gedachten te wisselen over verkoop van uw wagen.

  • sloopauto: wagen zonder APK keuring. Afgekeurd en bestemd voor sloop of demontage.   Restwaarde wordt vertaald in onderdelen voor hergebruik. Diverse kunststoffen en materialen voor recycling, zoals alle metalen en het ijzer, staal, chroom, en koper.
  • schadeauto: jonge schadewagen zonder APK keuring kunt u aan ons verkopen. Mits de te verwachten kosten van het herstel redelijk zijn, en een nette tweedehands oplevert.
  • tweedehands auto: diverse merken van niet te oude occasions, ook zonder APK keuring, hebben onze interesse. Wij betalen naar waarde en marktprijs.
  • exportauto: wagen verkopen zonder APK kan prima geschikt zijn voor de export. Wij zoeken Japanners en Duitsers voor de uitvoer naar Oost Europa en Afrika.

WAGEN AAN SLOOPAUTOSERVICE NEDERLAND VERKOPEN

In het geval dat de waarde en daaraan verbonden richtprijs u bevallen, kunt u besluiten de wagen aan Sloopautoservice Nederland te verkopen. Na een telefonische afspraak komen wij de wagen bij u ophalen. Bij de wagen horen de autopapieren deel I en II en het overschrijvingsbewijs, de identiteit van de auto. De chauffeur bepaalt de waarde en de verkoopprijs van de auto. Dit bedrag zal u meteen worden uitbetaald, met een rekening. Kosteloos wordt ter plekke het RDW vrijwaringsbewijs opgesteld. U bent dan niet meer verantwoordelijk voor het voertuig en de verplichtingen zoals wegenbelastingen en verzekering. Sloopautoservice is nu aansprakelijk voor transport, demontage en sloop. Daar wij alleen met gecertificeerde bij de brancheorganisatie aangesloten samenwerken bent u verzekerd van een betrouwbare afhandeling van werkzaamheden.

Neem contact met ons op via de infodesk 06 – 43 96 11 24, of BEL ME TERUG dienst