Sloopbedrijf auto

U hebt ‘sloopbedrijf auto’ gegoogeld en gevonden!  Want Sloopautoservice Nederland is het sloop- en demontagebedrijf voor een slooprijpe auto en andere autowrakken. Wij kopen alle merken en typen vrijwel ongeacht de staat waarin het voertuig zich bevindt.

Bied het sloopbedrijf uw auto nu aan op een van de drie mogelijkheden van de website.

Vul het e-mailformulier in met uw persoonlijke gegevens en de gegevens van uw autodocumenten deel I en II en het overschrijvingsbewijs. Aan de hand van deze bij het RDW de Rijksdienst voor Wegverkeer in het kentekenregister opgenomen details kunnen wij uw auto inschatten. Stuur eventueel digitale foto’s mee zodat wij ook de staat van de auto kunnen bepalen. U krijgt per kerende e-mail een offerte van Sloopautoservice Nederland. Voor direct telefonisch contact belt u 06 – 43 96 11 24 of laat u terugbellen via de BEL ME TERUG service. In beide gevallen krijgt u een ervaren mederwerker aan de lijn die de gegevens van uw auto doorneemt, de ernst van de staat van dienst van de auto inschat en u dan een richtwaarde en dito prijs opgeeft.

SLOOPBEDRIJF AUTO KLASSERING

Wij verhandelen alle merken en typen voertuigen, die wij in vier klassen indelen.

Als uw wagen in een der groepen valt, neem dan contact met ons op via  06 – 43 96 11 24

  • sloopauto: auto die aan het einde van zijn ‘automotive’ bestaan is gekomen. Demontage van goede onderdelen voor hergebruik spaart kosten en milieu. Het gestripte autowrak wordt in een moderne shredder fabriek tot op de laatste materiaalsoort uitgesplitst. Naar bruikbaarheid en waarde voor recycling verhandeld voor nieuwe producten.
  • schadeauto: wij kopen ook jonge schadeauto’s in met lage kilometerstand. Bij verantwoord hergebruik van eerder gedemonteerde onderdelen en vakkundige reparatie en spuiterij, interessant voor handelsvoorraad.
  • tweedehandsauto: occasions die kwalitatief goed zijn, met onderhoudsboekje, APK keuring en niet ouder dan 5 jaar zijn brengen mooie prijzen op.
  • exportauto: juist door de crisis komen veel voertuigen in aanmerking voor export naar Afrika, Japanse auto’s en naar Oost-europa, vooral Duitse wagens.

SLOOPBEDRIJF AUTO VERKOPEN

Besluit u om uw auto via Sloopautoservice Nederland te verkopen? Dan maken wij met de buitendienst voor u een afspraak om de auto op te halen. Naast de autopapieren en de kentekenplaten moet de wagen ook nog verrijdbaar zijn. Anders moeten we een takelwagen reserveren voor de klus. De chauffeur van de autotransporter neemt met u de papierwinkel door. Als u overeenkomt met de prijsbepaling wordt dit bedrag op rekening gesteld en u ter plekke uitbetaald. Bij de transactie hoort ook een kostenvrij RDW vrijwaringsbewijs. U bent dan afgemeld bij het RDW kentekenregister, en zodoende niet meer belastingplichtig en verzekeringsplichtig. U bent dus gevrijwaard vanverplichtingen en eventuele bekeuringen. Op een RDW vrijwaringsbewijs voor de sloop kunt u om het stempel ‘VERNIETIGD‘ vragen.

Neem contact met ons op via de infodesk 06 – 43 96 11 24, of BEL ME TERUG dienst

Wij informeren u vrijblijvend of geven u advies omtrent de mogelijkheden