Sloopauto Assen

Volvo sloopauto AssenAutosloperij Drenthe Ophaaldienst, koopt alle sloop auto’s, schade auto’s en andere defecte auto’s op in: Assen, Hoogeveen, Klazienaveen, Dwingeloo, Beilen, Meppel, Steenwijk, Staphorst, Zuidwolde, Coevorden, Wolvega, Roden, Haren, Hoogezand, Veendam, Windschoten, Stadskanaal, Gieten, Ter Apel etc…..

Sloopauto Assen Bergingsdienst koopt niet alleen autowrakken, sloopwagens, barrels en/of kapotte auto’s op, maar ook schadeauto’s. Een sloopauto is een oude auto waarvan bijvoorbeeld de reparatiekosten hoger zijn dan de dagwaarde. Een schadeauto is een auto waarvan de reparatiekosten, cq herstelkosten lager zijn dan de dagwaarde van de auto. Het bouwjaar van de auto is bijvoorbeeld vanaf 2000 tot 2013. Voor een auto met een defecte motor ontvangt u ook altijd een reeel bedrag.

Het is ook mogelijk om onderstaande motorrijtuigen aan ons aan te bieden:

  • een sloop auto vanaf bouwjaar 2000, waarvan de motor nog goed is.
  • een sloopauto vanaf 30 jaar oud
  • een schadeauto vanaf het bouwjaar 2000
  • een 2dehands auto, met of zonder apk

Sloopauto Assen Ophaal Bedrijf is een gezonde onderneming die zeven dagen per week haar klanten te woord staat en ondersteunt. Wij halen alle sloopauto’s en schadeauto’s op in geheel Noord Holland. Het maakt ons niet uit of de auto geen motor, banden ramen, deuren, wielen of vloeistoffen heeft. De staat van de auto heeft dus geen invloed op het service gericht verwijder, afvoeren en/of ophalen van het motorrijtuig.

Sloopauto Assen opkoop bedrijf geeft ook een goede vergoeding voor niet meer goed functionerende motorrijtuigen. De vergoeding is afhankelijk van bijvoorbeeld het merk of bouwjaar van een auto. Voor een Mercedes, audi, volkswagen, Toyota, Masda kunnen wij een hogere vergoeding geven. Heeft u een auto vanaf 2001 dan ontvangt u een hoger bedrag dan voor een auto uit 1990.

Natuurlijk kunt u ook uw peugeot , citroen, saab Iveco, fiat, seat, nissan, suzuki, alfa romeo, chervolette, etc bij ons inleveren.