Auto wegdoen

Uw auto wegdoen kan een heel emotioneel proces zijn. Jarenlang heeft u heel veel plezier van het gebruik ervaren. Het comfort in het woon- werkverkeer. De gerieflijke weekend tripjes in eigen Nederland, en de buitenlandse reizen tijden de zomervacanties. Maar nu is toch het moment aangebroken om de auto weg te doen. Om afscheid te nemen, en afscheid doet maar een beetje lijden, als u de wagen wegdoet aan Sloopautoservice Nederland.

Neem contact op via onze BEL ME DIRECT TERUG dienst of telefonisch met onze infodesk via 06 – 43 96 11 24 voor informatie en advies.

Wij zijn gespecialiseerd in de handel in voertuigen van diverse leeftijden en gevarieerde kwaliteit zoals u aan onderstaande opsomming kunt aflezen.

UW AUTO WEGDOEN ALS HIJ IN EEN VAN DEZE CATEGORIËEN PAST

  • sloopauto: de terminale fase van een auto. Toch zit er nog een hoop levensperspectief in zo’n autowrak. De demontage levert schadevrije waardevolle onderdelen voor hergebruik.
  • Voor recycling is het ijzer van chassis en carrosserie het grootste deel. Daarnaast zijn er ook waardevolle metalen als aluminium, chroom en koper. Kunststoffen voor hergebruik en reststoffen die nog als brandstof energie opwekken.
  • schadeauto: indien de schade meevalt en de reparatiekosten zich redelijk verhouden tot de marktwaarde kopen wij alle interessante objecten in, doe uw schadeauto weg aan ons.
  • tweedehands auto: een belangrijk segment van de autobranche. De tweede eigenaar. Daarom kopen wij bij voorkeur jongere occasions met APK en niet te veel kilometers.
  • exportauto: exportauto’s zijn voertuigen van een redelijke kwaliteit die nog aan een derde levensfase in een derdewereldland kunnen beginnen. Japanse merken voor Afrika.

AUTO DEFINITIEF WEGDOEN AAN SLOOPAUTOSERVICE NEDERLAND

U kunt nu vol vertrouwen afscheid nemen van uw auto. Uw auto wegdoen aan ons is heel gemakkelijk. Met een van onze teamleden heeft u een afspraak gemaakt voor de uiteindelijke overdracht en afhandeling van de verkoop. Onze schadeexpert cq chauffeur neemt met u de laatste details door betreffende de koop van het voertuig. De  drie delen eigendoms papieren die bij de auto horen overhandigt u hem. Dan schrijft de schadeexpert een rekening met afgesproken koopprijs voor u uit en betaalt cash uit. Gratis en om niet krijgt u er het vers uitgeschreven RDW vrijwaringsbewijs op de koop toe bij.

De verantwoording ligt nu bij Sloopautoservice Nederland en u bent gewrijwaard van aansprakelijkheid voor wegenbelasting en verzekering.

Neem contact met ons op via de infodesk 06 – 43 96 11 24, of BEL ME TERUG dienst