Sloopauto Haarlem

SLOOPAUTO HAARLEM – MOBIEL 06 – 43 96 11 24

Sloopauto HaarlemSloopauto Haarlem is in de provinciehoofdstad van Noord-Holland het autosloop en demontage bedrijf om uw motorvoertuig bij aan te bieden. Vakmanschap en ervaring maken ons bedrijf tot een vertrouwd adres. Wij zijn al jarenlang een RDW en STIBA erkend en gecertificeerd bedrijf.
Per 1 januari 2014 zijn wij ook bevoegd voor applicatie Online Registratie Auto Demontage RDW.

Bij verkoop van uw sloopauto aan ons betekent dit dat wij online alle administratie en registratie en afmelding in het RDW kentekenregister voor u kunnen regelen. Uw RDW-vrijwaringsbewijs printen wij dan ter plekke voor u uit. In geval van de ook per 1 januari ingevoerde kentekencard wordt deze doorgeknipt en bij het vrijwaringsbewijs aan u geretourneerd. Beide kentekenplaten worden in uw bijzijn vernietigd. De sloopauto is verder onze verantwoording om deze op vakkundige wijze te demonteren en slopen. Wij werken strikt volgens de jongste Natuur en Milieu wetgeving, om op verantwoorde wijze het autowrak te recyclen via de ARN shredder fabriek.

Bel ons nu voor een verkoopgesprek van uw motorvoertuig op mobiel 06 – 43 96 11 24
Sloopauto’s, schadeauto’s, autowrakken en total loss, zowel personen- als bedrijfswagens.
Bel nu voor een direct verkoopgesprek met een van de medewerkers van ons inkoopteam.
Aan de hand van uw papieren kentekenbewijs of uw nieuwe kentekencard op creditcard formaat,
en uw verslag wat betreft de staat van dienst van uw auto, bepalen wij een richtprijs.
Bij verkoop maken wij voor u een afspraak met de Buitendienst. De chauffeur maakt de factuur op die u handje contantje krijgt uitbetaald. Tevens ontvangt u het wettelijk verplichte RDW vrijwaringsbewijs, handgeschreven, of uitgeprint, als de applicatie Online Registratie Auto Demontage via de laptop en portable printer kan worden uitgevoerd. Alle administratie en registratie is dan na controle en check direct verwerkt in het RDW kentekenregister.

Intern MEMO – RDW, STIBA, ARN. – Per 1 januari 2014 heeft de Rijksdienst voor Wegverkeer wijzigingen doorgevoerd wat betreft de registratie kentekenbewijzen en de verwerking ervan.
1 – Per 1 januari 2014 is de kentekencard, ter grootte van bankpas/creditcard ingevoerd.
Op de pas staan de vertrouwde gegevens, die identiek ‘antifraude’ in de chip zijn opgeslagen.
2 – De Online Registratie Auto Demontage (ORAD) applicatie op de bedrijfscomputer.
Via de ORAD kan de, RDW-bevoegde, medewerker met uw nieuwe kentekencard of uw oude papieren kentekenbewijs, online de wijzigingen van uw auto in de registratie van het RDW-kentekenregister doorvoeren. Bij verkoop zal het motorvoertuig automatisch aan de bedrijfsvoorraad worden toegevoegd met het kenmerk: ‘gesloopt.‘ U levert met uw auto de autopapieren in en de beide kentekenplaten die worden vernietigd. Uw kentekencard wordt doorgeknipt en u krijgt op een blanco a4 uw RDW-vrijwaringsbewijs geprint.

BEL NU SLOOPAUTO HAARLEM – MOBIEL 06 – 43 96 11 24 VOOR INFORMATIE
ALS UW AUTO IN EEN DER VOLGENDE CATEGORIEEN VALT!

Personenwagens
1 – Autowrakken en sloopauto’s: kunne een flinke restwaarde hebben vanwege het schroot.
Milieuverantwoorde recycling door Post Shredder Technology in ARN fabriek.
2 – Occasions en schadeauto’s met ‘cosmetische’ schade: afhankelijk van vraag en aanbod, de tucht van de marktwerking, bieden wij bij voorkeur op jonge voertuigen, lage kilometrage, in tip top staat, en alleen ‘cosmetische‘ schade die economisch verantwoord herstel mogelijk maakt.
Bedrijfswagens
3 – Bestelbusjes: deze populaire motorvoertuigen komen in vele typen en uitvoeringen voor.
Als minibus voor personenvervoer, buurtbus en woon- werkverkeer. Gecombineerd personeel met gereedschap en bouw en of montagemateriaal. Enkele en dubbele cabines. Korte en of lange laadbak. Open, gesloten, met een harde kap of afdekzeil. Vele voorzien van ‘dieselmotoren.’
4 – Vrachtwagens: met een B/E rijbewijs te besturen, zijn belangrijk voor de Logistieke Dienstverlenende bedrijven. Op volume en niet op gewicht der te distribueren goederen.
Pick Up Trucks & Heavy Duty Four Wheel Drives
5 – Waar de gebaande wegen overgaan in zandpaden en modderpoelen komen deze hypermoderne gestaalde ‘werkpaarden’ van stal. Off-shore en natte weg en waterbouw maken hier veel gebruik van. Ook onze VN missies wereldwijd zijn uitgerust met dergelijke stoere motorvoertuigen.
Exportauto’s
6 – Hollandse exportkwaliteit is in de wereld met een ‘rode ster’ goed gewaardeerd. Dagelijks informeren onze afnemers ons over vraag en aanbod op de internationale exportmarkten.

Voor een verkoopgesprek belt u nu met het inkoopteam, of voor advies & informatie.

Sloopauto Haarlem 06 – 43 96 11 24 of gebruik de BEL ME TERUG SERVICE